2022

Lieve Annemarie,
Eigenlijk ben ik een beetje sprakeloos als ik je verslagen zie.
Wat erg veel bewondering bij mij oproept zijn de stralende gezichten met
saamhorigheid  en het grote geduld waarmee je ze allen weer bij elkaar brengt.
Een vrolijk gezicht geeft overal licht zeker bij het thuisfront.
Sorry voor de late reaktie maar daarom niet minder gemeend,
Sterkte en veel liefs,
Heleen

Lieve Annemarie, dank weer voor je levendige verslagjes. Ik vind ze zo mooi! 
Wat een heerlijke verslagen weer, Annemarie! Ze swingen van liefde en geluk.
De opmerking van Nel ‘wat een gaaf weekend was het’ is prachtig en zegt alles over de goede sfeer die er is.
Liefs, Liesbeth

Lieve Annemarie (en natuurlijk alle andere meelevenden van Zorg en U), 
In augustus schreef je een prachtig portret van mijn vader bij zijn verhuizing naar het Verpleeghuis in De Bilt. Dat raakte ons enorm. We hebben de jaren dat papa bij Zorg en U was, als een cadeau voor hem ervaren. Hij voelde zich thuis in de groep en genoot van de dagen dat hij toch weer een beetje aan het werk was. Scherper dan thuis, genietend van de mensen en van de activiteiten. 
Het is je al bij onze eerste ontmoeting gelukt om hem voor je te winnen. Niet alleen door de koffie en het brok speculaas dat hij kreeg, maar vooral door de volle en oprechte aandacht die jij en natuurlijk ook Anne Marie, Yvonne en Noelle en de andere invallers hem gaven. Daarmee kregen we af en toe toch de oude ‘Leo’ te zien met zijn slimheid, zijn brede interesse en aandacht voor de mensen om hem heen. 
Mijn vader is afgelopen donderdag opnieuw verhuisd. De plek die we voor hem in gedachten hadden. En dat heeft zelfs na een paar dagen al het effect waar we op hoopten. Het is een fijne en liefdevolle omgeving waar hij – net als bij jou – mag helpen in de keuken en de was mag opvouwen. Hij voelt zich er gezien. We hebben van de Zorg en U aanpak geleerd, dat dat het allerbelangrijkste is voor mensen. Zeker als ze zich zo onzeker voelen met een hoofd wat op geen enkele manier meer doet wat je wilt. 
Heel veel dank voor alles wat jij en de Zorg en u collega's voor mijn vader en voor ons hebt gedaan in de afgelopen jaren. Ik loop graag nog een keer binnen om te zien hoe het met jou en met jullie gaat. 
En nu mijn vader weer beter in zijn vel zit, is het ook echt leuk om hem weer even te zien. 
Hartelijke groet en liefs 
ook namens mijn moeder en Leon, 
Helma 

Eind) evaluaties juni 2018

-goede zorgaandacht en ontspanning voor iedereen Op alle gebieden score een 10!
Fam. Dercks

-Annemarie kan op een innemende, natuurlijke en sepectvolle wijze wijze omgaan met de patienten. Annemarie heeft niet alleen oog voor de ouderen met een cognitieve stoornis, maar kan zich ook verplaatsen in de problemen van hun mantelzorgers. Zowel op individuele begeleiding als dagbesteding een 9!!
Tanja Vlot

-Ik ben erg tevreden over de zorg die jij Annemarie, mijn moeder en mij gedurende een jaar hebt gegeven. Heel fijn dat het laatste jaar voor moeder in haar eigen huis en omgeving zo is verlopen mede door jouw mooie betrokken, individuele zorg en geweldige kookkunst. Je voelde snel aan wat voor iemand mijn moeder is, waar haar belangstelling lag en waar ze behoefte aan had om over te spreken. Daardoor is een warme en betrokken relatie ontstaan waardoor er voor moeder een stabiele doorgaande lijn was. Ook voor mij was het heel fijn om met je samen te werken in de zorg voor moeder. Oog en oor voor het soms "eenzame" bestaan van mantelzorger. Veel tijd ook om per tel. of whatsapp te overleggen en zo gesteund te worden/ te voelen bij zoveel aspecten van de zorg.
Annemarie je verstaat de kunst om te luisteren, te reageren en te handelen en daarmee rust en vertrouwen te geven aan mij.
Annemarie Zorg en U heeft een bijzondere kwaliteit. Oog en hart voor de client en haar directe omgeving waardoor een gevoel van vertrouwen ontstaat en waardoor je je kwetsbare familie lid in vertrouwen over laat aan de zorg van een ander.
Score: 9+
Marijke Doorman

Lief team, omdat de zorg zo persoonlijk is geweest zijn wij alleen maar dankbaar. Ook de partner en familie wordt gezien.
-De persoonlijke interesses worden gezien, uitgevoerd en er is altijd een luisterend oor. Echt heel waardevol. Ik denk dat mama ook heel veel steun heeft gehad en daardoor ook graag kwam. Al had ze de situatie natuurlijk liever anders gezien.
-Duidelijke communicatie. Facturering helder en op tijd. Werken met PGB is een voordeeel voor ons geweest.
-Zorg en U is geen standaard zorg maar zorg op maat. De persoon wordt gezien om wie hij/zij is.
Score 9+
Dochter van Jan Timmer

Kleinschalige, vrolijke en fijne sfeervolle omgeving.
Score 9+|
Nell Schueler

Er wordt erg veel aandacht gegeven en de clienten worden gestimuleerd om met elkaar dingen te doen. Er is veel liefdevolle aandacht voor de clienten en partners.
Score 9
Joyce Ubbink

Het was altijd fantatsisch en ik heb dan ook geen verbeterpunten. Houding van de medewerkers was prima, bijna een 10. Ik heb het altijd (en nog) een geweldige organisatie gevonden onder leiding van Annemarie Hemmelder. Bijzonder hartelijk en warm aanbevolen. Een en al lof.
Thea van den Bosch, Beesterzwaag

De verslagen zijn top!
Voor Zorg en U kan ik me voorstellen dat er een punt komt waarbij het niet meer bij je thuis valt onder te brengen. Mocht je uitbreiden of een andere locatie zoeken, let er op dat het gemoedelijke, intieme karakter niet verloren gaat!! Ik geef Zorg en U een 9 (maar ik zou niet weten wat er mist om het een 10 te maken:)
Peter Vlot

Lieve Annemarie, dank voor je lieve zorgen voor onze moeder en je grote betrokkenheid. Je bent goud waar voor haar en voor ons!!! Familie Staal

Lieve Annemarie, ik zit foto's te kijken. Wat heeft Jan het leuk bij jou. Super wat een liefde geef je. Je bent een mooi mens. Je hebt zo'n groot hart voor iedereen. Vergeet niet aan jezelf te denken. Truus Timmer 

Dank je wel, Annemarie, voor het gedetailleerde verslag.  Ik was onder de indruk en vind het fijn er even op te reageren.Je hebt het met veel liefde en aandacht geschreven en ik zoek nog naar woorden van bewondering voor jullie aanpak,  die later misschien nog komen. Tot maandag, en nog eens bedankt,w i m      &      c l a a r t j e    b e r g e r  -  v a n  d e r  p u t t

Hoi Annemarie,  Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mijn ouders hebt gedaan. Meer dan dat…Ik heb er eigenlijk geen juiste woorden voor …Het feit dat mijn vader bij jou rust vond en werd gezien om wie hij is heeft hem ontzettend goed gedaan. Hij heeft ondanks dat hij wist dat het een stap achteruit was er wel altijd van genoten. Vooral van al het lekkers